Auto & openbaar vervoer

Consultatie GZA Ziekenhuizen

GZA Ziekenhuizen campus Sint-Augustinus
Oosterveldlaan 24
BE-2610 WILRIJK

Routebeschrijving

Komt u vanuit het noorden via de A12 of de E19?

Neem dan op de Antwerpse ring afrit 4 (Berchem), sla linksaf bij de Mechelsebrug en neem de Elisabethlaan (N173). Aan de tweede verkeerslichten draait u rechts de Groenenborgerlaan in. Vanaf hier volgt u de pijlen naar campus Sint-Augustinus. 

Komt u vanuit de kempen of Limburg via de E313 of de E34?

Neem dan op de Antwerpse ring afrit 4 (Berchem), sla linksaf bij de Mechelsebrug en neem de Elisabethlaan (N173). Aan de tweede verkeerslichten draait u rechts de Groenenborgerlaan in. Vanaf hier volgt u de pijlen naar campus Sint-Augustinus 

Komt u vanuit het zuiden via de A12?

Ga rechts van de A12 rijden ter hoogte van Atlas Copco.  Na 1,3 km draait u rechts de Jules Moretuslei in. U steekt de R11 (baan met in elke richting 2 rijstroken) over en volgt dan rechts de Groenenborgerlaan.  Neem de 4de straat rechts en vervolgens de 1ste links.

Komt u vanuit het zuiden via de E19?

Neem op de E19 richting Antwerpen afrit 6 (Wilrijk) en voeg in de op de R11 richting Hoboken – Wilrijk centrum. Aan het eerste grote kruispunt draait u rechts de Groenenborgerlaan in. Vanaf hier volgt u de pijlen naar campus Sint-Augustinus.

Komt u vanuit Oost- of West-Vlaanderen via de E17?

Neem op de R1 de afrit 5 (Wilrijk) richting Berchem. Sla rechtsaf bij de Gerard Le Grellelaan en volg de borden naar A12 (Boom/Brussel/Wilrijk). Vervolg uw weg naar de Beukenlaan.  Aan de Groenenborgerlaan (1 rijstrook in elke richting met groenzone ertussen) gaat u linksaf en neemt u vervolgens de 1ste straat rechts. De volgende straat links is de Oosterveldlaan.

Ander vervoersmiddel?

Wenst u graag een aangepaste routebeschrijving naar één van onze campussen? Klik dan op de naam van de campus in de kaart. U komt zo terecht op de Google map.
Klik vervolgens op de knop "Routebeschrijving"(1) . Hier kunt u, door op één van de pictogrammen (2) te klikken, kiezen welk soort vervoer u wenst te nemen (auto, openbaar vervoer, fiets, te voet).
Geef in invulveld "A" uw vertrekplaats in en klik vervolgens op de blauwe knop "ROUTEBESCHRIJVING" (3).

Om uw terugreis te plannen verandert u de vertrekplaats en bestemming door op de knop met de pijltjes te klikken (4).

Consultatie Kapellen

Stationsstraat 35
BE-2950 KAPELLEN

Consultatie Lier

Kliniek van Gucht
Tallaart 42
2500 Koningshooikt

Chirurgisch dagcentrum (CDC)

Er is parking voorzien wanneer u langs de achterzijde van het ziekenhuis naar het dagcentrum komt (via Spoorweglaan).